Tanulj meg lőni a profiktól!

A pisztoly szakszerű kezelése
A pisztoly szakszerű kezelése

Ma már szinte bárki tarthat legálisan lőfegyvert az otthonában. Azonban, aki ilyen eszközt tart otthon, arra nagy felelősség hárul. Nagyon könnyen vezethet tragédiához, ha nem értünk a fegyverhez.

Ha szeretnéd elsajátítani, hogyan kezeld szakszerűen a pisztolyod, akkor olyantól kell tanulni, akinek nagy tapasztalata van ebben. A Vagyonvédelmi Országos Kiképző Központ (Vokk) által megrendezett tanfolyamokon olyan rendőrök oktatnak a fegyverviselés legfontosabb szabályaira, akiknek nagy tapasztalatuk van ebben.

Jelentkezz egy ilyen tanfolyamra, hogy profikhoz méltón bánj a lőfegyverrel és elkerüld a felesleges kockázatot! A tanfolyamok az ország több nagyvárosában is elérhetőek, így kiválaszthatod a lakhelyedhez legközelebb eső képzési helyszínt.

A tananyagot postán megkapod, így a gyakorlati oktatásra már felkészülve mehetsz. A tanfolyam elvégzése után pedig, sikeres vizsga esetén oklevelet is kapsz, ami jól jön, ha olyan munkahelyen szeretnél elhelyezkedni, ami fegyverviseléshez kötött. Végezd el a tanfolyamot és kezeld szakszerűen a pisztolyod!