A mezoterápia hatásai és a kezelés módja

Mezoterápia hatásai
Mezoterápia hatásai

A szépészeti kezeléseket sokan választják, főleg a nők. Viszont, napjainkban már a férfiak is igénylik a mezoterápia szolgáltatást. A bőr fiatalítása lehetséges különböző kezelésekkel. Számos ember van, aki nem tud beletörődni a ráncokkal és az öregedés jeleivel.

A Kozmetika Stúdió kezelései között megtalálható az a fajta is, amelyik segít a bőrnek gyorsabban regenerálódni. A mezoterápia alkalmával számos anyagot juttatnak a bőr alá, mint például vitaminokat, hyarulonsavat, glikolsavat, koffeint, taurint. Ezek segítenek a bőr természetes fiatalodásában.

Ezen kezelés alkalmával, az anyagok direkt jutnak el a kívánt területre, valamint a mellékhatások is minimálisak. Az anyagok összeállítását személyre szabottan kell elvégezni, mivel minden ember más. A mezoterápia alatt kétféle módszerrel lehet bevinni a bőr alá a hatóanyagokat. Pisztolyos és elektroporézises módszerrel.

A kezelés segít a ránctalanításban, a bőr fiatalításában, a hajhullás megakadályozásában, hegek megszüntetésében, pigmentfoltok eltüntetésében, de még a striák kezelésében is.