LupaWake – LupaBeach wakeboard pálya

A LupaWake wakeboard pálya – meglepő módon :) – a Lupa tavon található. A LupaWake a legmodernebb wakeboard berendezésekkel van felszerelve, amelyek lehetővé teszik, hogy akár kezdők is kipróbálják a sportot. Lehetőség van profi oktatók segítségét is kérni a wakeboard alapjainak elsajátításához vagy akár a wakeboard magasabb szinten való űzéséhez. ( Ha a látványos ugrásokat és az ugratók profi használatát egyénre szabott tematika alapján sajátítanád el.)

Mindezeket egyénre szabott tematika alapján elsajátíthatod szakértő wakeboard oktatóink segítségével!

lupawakw-wakeboard-elemek-2

Lupa Beach
Számos eseménynek adott már otthont a Lupa Beach – az élőzenei koncerttől egészen a strandtenisz bajnokságik – és kellemes kikapcsolódást ígér a nyári időszakban. A LupaBeach az egyik legnépszerűbb strand Budapesten, ezért ha a főváros környékén keresel egy kellemes és szórakoztató helyet a nyári hónapokban, akkor a Lupa Beach tökéletes választás lehet számodra. Ez a modern strand a Lupa tó partján található, és számos szórakozási lehetőséget kínál a látogatóknak.

A Lupa tó története

A tó eredetileg egy bányató volt, amelyet az 1980-as években hoztak létre a környéken található homok- és kavicsbányák kitermelésével. Az idő múlásával a tó a természet újraéledésének köszönhetően egyre inkább tisztult és élőhely lett a környező növény- és állatvilág számára. (2018-ig, amikor is komoly átalakításon ment át a terület és létrejött a Lupa Beach)